Officielt: Bones forlænget med sæson 8

Agent Booth og Dr. Brennan får lov at grave skeletter op af jorden sammen i endnu et år. Det står klart, efter tvstationen FOX har meldt ud, at man også vil have Bones på programplanen efter sommerferien.
– I løbet af de seneste 7 sæsoner har Hart Hanson (skaberen af Bones) og de fantastiske skuespillere re-defineret  den traditionelle krimi-genre med en respektløs og eventyrlig sensibilitet, lyder det fra FOX.
Det betyder at manden bag Bones, Hart Hanson, havde delvist ret, da han for 2 uger siden meldte ud, at han mente serien ville komme tilbage med endnu 2 sæsoner. Han har nu fået grønt lys til at lave den første af de to.
Folkene bag serien har allerede meldt ud, at hvis der blev plads til Bones sæson 8 ville både Dr. Hodgins, spillet af TJ Thyne og Cam, spillet af Tamara Taylor, få mere skærmtid og nogle lidt dybere historier. Det kan de altså se frem til nu.
Og så bliver der endnu en sæson til at undersøge forholdet mellem David Boreanaz og Emily Deschanels to hovedpersoner, Booth og Brennan, der nu både bor sammen og har fået et barn sammen.
Der er stadig et par afsnit tilbage af Bones sæson 7. De bliver sendt i april måned, inden serien holder sommerferie og altså vender tilbage til efteråret.
Kan Bones holde til endnu et år eller er har du fået nok?