Officielt: Den lukkede dramaserie Unforgettable får endnu en sæson

Politiserien Unforgettable var egentlig lagt i graven, da serien sluttede i maj i år. Men nu har tvkanalen CBS bestemt, at man alligevel vil lade serien vende tilbage til endnu en sæson næste sommer.
I Unforgettable spiller Poppy Montgomery politikinden Carrie Wells, der har en utrolig hukommelse, som gør hun kan huske små detaljer, der hjælper hende med at opklare vanskelige sager.
Serien klarede det faktisk ret godt, i sin første sæson på den amerikanske tvkanal CBS, Serien havde i snit 12,1 millioner seere – flere end nogle af kanales andre serier kunne præstere. Alligevel blev Unforgettable ikke forlænget, da de første 22 afsnit var sendt. Den danske instruktør Niels Arden Oplev, har instrueret tre afsnit i den første sæson af Unforgettable.
Andre kanaler som Lifetime og TNT var da også interesserede i at overtage serien, men nu vælger CBS altså selv at give Unforgettable en sæson mere. CBS vil vil fyre Unforgettable sæson 2 af til næste sommer og har derfor bestilt 13 afsnit af serien.
Herhjemme vises serien på TV3, men det er dog usikkert om TV3 også vil vise den kommende sæson næste sommer.
Sjældent lukkede serier genopstår
Det sker ikke så ofte, at begravede serier bliver hentet frem igen – men det hænder. For eksempel er den animerede serie Futurama blevet genoplivet af kanalen Comedy Central efter at have ligget stille i et par år. Dramaserien Damages med Glenn Close i hovedrollen flyttede i 2010 også kanal, fra FX til DirecTv.
Den største genoplivnings-succes fik CBS dog ved at redde advokatserien JAG – på dansk kaldet Interne Affærer. NBC opgav JAG efter én sæson i 1995. JAG, med David James Elliott og Catherine Bell i hovedrollerne, fik yderligere 9 sæsoner på CBS med stor succes.