Osama bin Laden og Navy Seals hjælper Hawke og Sizemore

Top hemmelige amerikanske elitesoldater på ekstremt farlige missioner bag fjendens linjer overalt i verdens brændpunkter. Nej, det er ikke Navy Seals, men Ethan Hawke og Tom Sizemores nye serie, Exit Strategy.
Som tidligere skrevet her på tvserie.dk, arbejder Fox i øjeblikket på et pilotafsnit til den nye CIA actionserie Exit Strategy. Nu spekulerer flere amerikanske netmedier i, at den nylige militære succes i Pakistan, hvor Navy Seals trak overskrifter verden over med et vellykket angreb mod Osama bin Laden, også kan smitte af på Exit Strategy og hjælpe serien til at få succes.
For amerikanerne er stolte af deres soldater, deres politifolk og deres rolle som World Police, hvorfor blandt andet Entertainment Weekly har omtalt den gode timing i forhold til Exit Strategy, som de vurderer har gode chancer for at få en fast aftale på en hel sæson.
Dermed er timingen for Exit Strategy ret god – præcis som den kuriøst nok var det tilbage i 2001, hvor Fox kun et par uger efter terrorangrebet på USA den 11. september havde premiere på en vis banebrydende anti-terror-serie ved navn 24 timer.
Exit Strategy, der bliver beskrevet som arvtageren til netop den succesfulde Kiefer Sutherland-serie 24 timer, handler dog, i modsætning til de omtalte dramatiske Navy Seals-operationer i Pakistan, om en specialgruppe af CIA-agenter, der tager på særlige missioner  for at redde kolleger ud af problemer, når alting er gået helt, helt galt – og for at rydde op efter dem, så at sige.
Gruppen ledes af Ethan Hawke (Døde poeters klub, Sidste nat på Station 13), der får godt selskab af blandt andet Tom Sizemore (Saving Private Ryan, True Romance, Black Hawk Down), der dermed får sin første tvrolle siden 2002.
I pilotafsnittet sendes holdet med Ethan Hawke i spidsen til Shanghai for at finde en bestemt taske, der indeholder væsentlige militære hemmeligheder.