Oscarvinder tæt på Aaron Sorkins nye dramaserie

Manuskriptforfatter Aaron Sorkin er i fuld gang med at sætte holdet til sin nye tvserie, ‘More As The Story Develops’, der skal have premiere på HBO til efteråret. Jeff Daniels har allerede sagt ja til en rolle og nu er en anden filmstjerne tæt på at takke ja til en anden bærende rolle.
Det er filmskuespillerinden Marisa Tomei, der i årevis har lavet film, og lige nu er aktuel i de danske biografier i filmen The Lincoln Lawyer. Tomei vand en Oscar for bedste kvindelige birolle i 1983 for filmen My Cousin Vinny og var desuden nomineret igen i 2002 og 2009. Marisa Tomei skal spille MacKenzie, en producer på den tvstation, som er seriens omdrejningspunkt.
Yderligere to roller er tæt på at blive besat til More As The Story Develops. Olivia Munn (The Daily Show With Jon Stewart) er tæt på at takke ja til rollen som en finansiel analytiker og Alison Pill (Milk, Scott Pilgrim vs. The World) er efter sigende også blevet tilbudt en rolle i dramaserien, skriver tvsquad.com.
Aaron Sorkin har tidligere lavet to tvserier om livet bag scenerne på et tvshow. Den første, Sports Night, fik to sæsoner før den blev hevet af programmet, mens Studio 60 On The Sunset Strip kun fik en enkelt sæson. Men HBO har altså så meget tiltro til Sorkins evner, at de giver ham et skud mere. Sorkin har senest haft stor succes som forfatter til manuskriptet til facebook-filmen The Social Network.