Parks and Recreation: superagent Burt Macklin er tilbage (video)

Han har været væk igennem længere tid, men i næstsidste afsnit i Parks and Recreations sæson 4 vender ‘superagenten’ Burt Macklin (frygteligt) tilbage!
Leslie Knope (Amy Poehler) er i gang med den afsluttende fase af den valgkamp, der har præget hele sæsonen i den fiktive by Pawnee i staten Indiana. Som en del af et forsøg på at samle de allersidste og måske afgørende stemmer sammen, drager Leslie – naturligvis sammen med resten af holdet – ud på en bustur, der skal bringe hendes valgkamp ud til de fjerneste egne af den lille by.
På sådan en tur, endda midt i en vigtig valgkamp, er det naturligvis vigtigt, at sikkerheden er helt i top. Derfor byder episoden på et afsnit med Andy’s (Chris Pratt) alter ego, FBI agenten Burt Macklin, der påtager sig det store ansvar for sikkerheden på busturen.
Det gør ikke mindst fordi en ukendt person gør alt, hvad han kan for at komme til at angribe Leslie med en tærte. Svaret på den potente sikkerhedstrussel er naturligvis special agent Macklin, der tager sagen i egen hånd og som altid har sine egne alternative måder at gøre tingene på.
Det er endnu ikke officielt meldt ud, hvorvidt Parks and Recreation også får en sæson 5, så potentielt er der kun to afsnit tilbage af den kritiker-roste komedieserie, der i denne sæson dog har lidt under faldende seertal. Dog forventer en række amerikanske medier, at det kun er bagateller, der skal ryddes af vejen, før aftalerne om en ny sæson bliver skrevet under og offentliggjort.
Læs mere om Parks and Recreation og forlængelsen her.
Se et klip fra næstsidste afsnit af Parks and Recreation sæson 4 med superagent Burt Macklin herunder: