Ricky Gervais og manden bag Dexter laver ny serie

Den åbenmundede engelske komiker Ricky Gervais er ikke bange for at fortælle om sin mangel på religiøs tro. At han er ateist er næsten lige så velkendt som det faktum, at han stod bag den originale udgave af tvserien The Office, der i dag vises over hele verden.
Men nu bliver det med religionen også hovedingrediensen i en ny serie, som Ricky Gervais skal lave sammen med Clyde Phillips, der til daglig er chef på seriemorder-serien Dexter.
For Afterlife, som serien foreløbig hedder, skal handle om en ateist, der dør og kommer i himlen. Ricky Gervais og Clyde Philips er så småt begyndt at lægge planerne til et pilotafsnit, som de begynder at skrive i løbet af sommeren. Og så er det meningen, at det første afsnit af Afterlife skal optages i begyndelsen af 2012. Det skriver Entertainment Weekly.
Foreløbig vil Ricky Gervais kun være at finde i en lille cameo-rolle i serien, der i øvrigt slet ikke har skuespillernavne klar endnu.
Ricky Gervais skabte sammen med sin skrivepartner, Stephen Merchant, The Office for ti år siden. The Office blev kopieret i USA og nu findes der masser af andre udgaver hele verden rundt. Sammen skabte de også serien Extras, og de er lige nu ved at filme afsnit til deres nye serie, Life’s Too Short.
Clyde Philips bruger hverdagene som showrunner for serien Dexter, men fans af 90’er serien Parker Lewis Can’t Lose vil måske kunne huske hans navn fra rulleteksterne, hvor han agerede som både skaber, producer og forfatter.