Scrubs-stjerne får hovedrollen i ny komedieserie

Scrubs-stjernen Sarah Chalke, der igennem ni sæsoner spillede Dr. Elliot Reid i den forrygende komedieserie Scrubs, bytter nu stetoskop og kittel på hospitalsgangene ud med hjemlig hygge i den kommende ABC tvserie How To Live With Your Parents.
Ifølge Deadline.com har Chalke nemlig scoret hovedrollen i projektet, der skal laves af 20th Century Fox Television.
Sarah Chalke skal i den halvskøre, men hjertelige komedieserie spille Polly, der er en nyligt skilt enlig mor, der efter sin hårde skilsmisse vælger at flytte ind hos sine excentriske forældre, Elaine og Max.
De to ældre mennesker er fulde af liv og glæde – men formår absolut ikke at sætte grænser – hverken for sig selv eller andre. Hvem der skal spille Elaine og Max er endnu ikke offentliggjort.
How To Live With Your Parents, der i stil kommer til at minde lidt om megahittet How I Met Your Mother, er skabt af Claudia Lonow, og er løseligt baseret på hendes eget liv. Serien bliver optaget med flere kameraer på en gang, indeholder en stribe sets og der skydes uden publikum på.
Med rollen i serien bliver Sarah Chalke dermed på ABC, hvor hun har fået en rolle i den kommende sæson af Courtney Cox’s komedieserie Cougar Town. Her skal den store stjerne fra Scrubs, Zach Braff, i øvrigt også spille med. Chalke har fornylig også haft et meget kort engagement i CBS’s komedieserie Mad Love, der dog kun fik 13 afsnit, før den blev droppet igen.
How To Live With Your Parents er endnu en ny serie, der skal igennem pilot-proceduren, hvor crewet bag med serien et enkelt afsnit skal forsøge at overbevise cheferne om, at den er værd at satse på.