Se atter successerien Homeland sæson 2 på DR

Hvis du er til Emmy-vindende dramaserie kan du godt finde remoten frem og være sikker på du ved hvor du kan finde DR1.
For DR har købt sæson 2 af den amerikanske dramaserie Homeland hjem fra USA, og planlægger at vise serien allerede i oktober.

Emmy priser til Homeland sæson 2 på DR

Homeland blev en af de helt store vindere ved den netop overstående Emmy-uddeling. Serien fik  i alt 6 Emmy-statuer, blandet andet prisen som bedste dramaserie, Claire Danes fik prisen som bedste skuespillerinde og Damian Lewis prisen for bedste mandlige skuespiller.
I Homeland spiller Claire Danes en CIA analytiker, der mistænker en amerikanske jægersoldat, der er sluppet ud af Afghanistan efter flere års tilfangetagelse, for i virkeligheden at være al-Quada agent.

Sæson 2 af Homeland på DR

Den første sæson af Homeland blev også vist på DR1, som nu altså følger op med sæson 2. Blot tre dage efter Homeland sæson 2 debuterer på amerikansk tv den 30. september, kan den nye sæson opleves på DR1.
Læs også: Homeland som gratis lydbog  –  Sæson 4 af Homeland er officiel
I Homeland sæson 2 bliver Claire Danes karakter Carrie fyret fra CIA efter et nervesammenbrud, mens den feterede krigshelt Brody (Damian Lewis) er blevet valgt ind i den amerikanske kongres. Men snart får CIA igen brug for Carries hjælp.

DR viser Homeland sæson 2  – Præsident Obamas favoritserie

Homeland er angivelig den amerikanske præsident Barack Obamas favoritserie, og så er den vel værd at tjekke ud? Følg Claire Danes og Damian Lewis i thrillerserien Homeland på DR1 fra den 3. oktober klokken 22.30.