Se helt nye afsnit af Bones på TV3 til december

TV3 er klar med en tidlig julegave til danske Bones fans. For agent Booth og Dr. Brennan vender tilbage i den helt nye syvende sæson af Bones i begyndelsen af december. Det fortæller TV3s pressechef Søren Hedman til tvserie.dk.
Bones har lige taget hul på sæson7 i USA, men TV3 er ikke langt bagefter herhjemme. Du kan se det første afsnit af den nye Bones sæson 7, tirsdag den 6. december klokken 21.00.
I slutningen af sæson seks af Bones fandt de to hovedpersoner endelig sammen og i sæson syv skal vi så se hvordan det udvikler sig. Det første afsnit af Bones sæson syv fik i hvert fald pæne anmeldelser flere steder.
Men det er ikke kun friske afsnit af Bones der er i julegaverne fra TV3. Også NCIS og The Mentalist vender tilbage med friske afsnit, og så er der premiere på en af de bedre nye amerikanske serier, når TV3 begynder at vise Pan Am.
DiNozzo, Ziva, McGee, Gibbs og resten af NCIS holdet kan du se på nye eventyr første gang den 29. november klokken 20.00. Og så er der premiere på Pan Am dagen efter, den 30. november. Læs vores anmeldelse af Pan Ams første afsnit her.
Du må vente lidt længere på at se nye historier om Patrick Jane, der bruger sine evner til at hjælpe politiet med at løse mordgåder i The Mentalist. Det gør han fra 1. januar.