Se hvordan Charlie Sheen tjener til huslejen

Charlie Sheen blev fyret på gråt papir fra hitserien Two And A Half Men sidste år, for at svine seriens skaber til. Og for at møde fuld og skæv op på arbejde og i perioder været ude af stand til at passe jobbet på tvserien.
Men nu har Charlie har den ny tvserie Anger Management på vej, så han igen får råd til at lave og betale huslejen.
Men hvad har Charlie tjent penge på siden han blev fyret, tænker du måske? Jo der var et one-man show som spyttede nogle penge i kassen, men Sheen har også slået sig på at lave reklamer. For det meste nogen der tager pis på ham selv og hans hang til damer, sprut og stoffer.
Se for eksempel den her reklame for en Hollandsk øl, som Sheen har lavet. Der er da ingen tvivl om at han ikke er bange for at referere til sit privatliv hvis han får penge for det:

Sheen har også reklameret for Fiat 500 – eller Abarth, som bilen hedder i USA. Igen er Sheen ikke bleg for at trække på sit privatliv når det gælder reklamer. Her er den lille Fiat 500 handy når man er i husarrest:

Det er dog slet ikke sikkert Charlie Sheen har kastet sig over reklamerne for at tjene penge. For angiveligt var han den bedst betalte tvskuespiller overhovedet da han stadig havde jobbet på Two And A Half Men.
Til sidst fik han 1,25 millioner dollars pr afsnit han medvirkede i – plus en procentdel af hvad serien tjente ind på salg til andre tvstationer. Altså i omegnen af 2 millioner dollars pr afsnit, eller en årsløn på cirka 270 millioner kroner. Dem må der da være nogle tilbage af?