Stephen Merchants Hello Ladies på HBO er det nye Office

Hello Ladies fra Stephen Merchant er The Office-skaberens forsøg på at stå på egne ben. På en måde er det den nye The Office.
Før Hello Ladies lavede Stephen Merchant The Office sammen med Ricky Gervais. Gervais spillede hovedrollen i den engelske udgave af hit-serien. Men i Stepen Merchants Hello Ladies beholder han hovedrollen for sig selv.

Merchants Hello Ladies er allerede solgt til HBO

Serien hedder Hello Ladies, og den er allerede solgt til den amerikanske tv-kanal HBO.
I Hello Ladies på HBO skal Stephen Merchant spille hovedrollen som Stuart, der har et reklamefirma i Los Angeles. Stuart er på jagt efter kærligheden blandt alle de smukke Los-Angeles-kvinder, der prøver at få foden indenfor i showbiz.
Merchant har selv skrevet det første afsnit af Hello Ladies, men han har fået hjælp til det af to tidligere forfattere på den amerikanske udgave af The Office.
Ideen til Hello Ladies kommer fra Stephen Merchants eget stand-up show med samme navn, som han har turneret med det seneste år.
Tvkanalen HBO har et tæt forhold til Stephen Merchant og Ricky Gervais. Kanalen producerer og viser allerede The Ricky Gervais Show og Merchants og Gervais’ rejseprogram Life’s Too Short, der har deres fælles ven Karl Pilkington i hovedrollen.
Kilde: The Hollywood Reporter