Terra Nova er færdig på Fox

Det startede så lovende for Steven Spielbergs forhistoriske drama Terra Nova, men efter blot en enkelt sæson er det allerede overstået. Fox har nemlig besluttet at stoppe den dyrt producerede serie.

Og så alligevel ikke helt.

For 20th Century Fox, der producerer serien for søsterselskabet Fox, har nemlig allerede afsat serien til en række lande og har derigennem scoret rigtig godt funderede økonomiske aftaler. Derfor ser 20th Century Fox nødigt, at Terra Nova bliver pillet helt af programmet.

20th Century Fox forsøger derfor at afsætte Terra Nova til et af de øvrige netværk, således at serien kan fortsætte. Det skriver amerikanske Deadline.com.
Efter at have brugt et par uger på at gennemgå potentielle plot-twists til den forhistoriske serie, der udspiller sig for ikke mindre end 85 millioner år siden, har man altså besluttet, at man ikke selv ønsker at fortsætte serien. Det til trods for, at man kort før jul forlængede kontrakterne med seriens hovedrolleindehavere, Stephen Lang og Jason O’Mara.

Men på trods af et vildt budget på mere end 20 millioner kroner pr. afsnit og en flot start med fine seertal, er det kun gået ned ad bakke siden debuten i efteråret. Og ligeledes på trods af at 20th Century Fox, Fox’s søsterselskab, har tjent og tjener gode penge på serien, har Fox altså besluttet at de ikke vil lave og vise endnu en sæson.

Spørgsmålet er så bare, om nogen andre vil.