The Killing vil bruge hele sæson 2 på at afsløre morderen

Den danske udgave af Forbrydelsen afslørede en morder i slutningen af hver sæson. Men det gælder ikke for den amerikanske genindspilning, The Killing.
Offeret i The Killing hedder Rosie Larsen, og hele første sæson gik uden morderen blev fundet. Men nu ser det ud til, at svaret heller ikke kommer før helt til slut i sæson to af The Killing. Og det selvom folkene bag serien har hørt kritikken fra sæson et til sig, og har talt om det.
– Vi har talt om det. Hvordan kunne vi næsten undgå det, siger Veena Sud, der er producer på The Killing, om al den kritik showet fik, ikke mindst på internettet, efter sæson 1. Men holdet bag serien holder fast i deres vision.
– Men vi er enige om, at vi skal fortælle historien så den virker rigtig for os, siger Veena Sud.
Tidligere på måneden fortalte en af stjernerne fra The Killing, at vi med sikkerhed finder ud af hvem der myrdede Rosie Larsen i løbet af sæson to af The Killing. Men det bliver ikke før til allersidst, forklarer Veena Sud.
– Bare for at slå det fast: Morderen bliver ikke afsløret før slutningen af sæson 2, siger hun til magasinet Written By.
Så man kan ikke ligefrem sige, at folkene bag The Killing har taget kritikken fra sæson 1 til sig, men det kan jo være man hænger på til slutningen alligevel – gør du?