The Office: får Dwight Schrute sin egen serie?

Dwight Schrute kan være på vej til at følge Michael Scott væk fra Dunder Mifflin og The Office.
I hvert fald skriver Deadline.com, at NBC i øjeblikket overvejer, hvorvidt Rainn Wilsons karakter Dwight Schrute skal have sin egen spin-off serie. Endnu er der ikke lukket nogen aftaler om serien, men der er allerede godt gang i spekulationerne om Schrutes fremtid.
Paul Lieberstein, der er producer på The Office, står sammen med Rainn Wilson selv bag ideen til den nye serie, der portrætterer det meste af den formentlig ret skæve familien Schrute på deres kombinerede sukkerroefarm og Bed & Breakfast, der allerede har været med i The Office ved flere lejligheder.
Den potentielle serie bliver introduceret senere i løbet af The Office sæson 8 i et afsnit, der netop foregår på farmen.
– Paul og Rainn har joket med Dwights familie og liv på farmen i flere år – og endnu mere med, hvor forfærdelig dårlig han ville være til at bestyre et Bed & Breakfast. De to har snakket om ideen i lang tid og efterhånden er det begyndt at lyde som en tvserie med hele Schrutes familie. Og heldigvis for dem er NBC enige, siger en kilde fra The Office til Deadline.com.
The Office, der fornylig måske/måske ikke havde hemmeligt besøg af seriens tidligere stjerne, Steve Carell, kommer dog ikke til at miste Dwight Schrute lige med det samme, hvis serien skulle blive til virkelighed. I så fald vil serien først starte omkring nytår 2013, hvorfor Deadline.com gætter på, at man vil bruge lidt af efterårssæsonen af The Office på at introducere den nye serie – hvis altså den efterhånden aldrende komedieserie får en ny sæson, The Office sæson 9.
Det er ikke første gang, en spin-off serie fra The Office kommer på tale. Tilbage i 2007 arbejdede Mike Schur, der har været forfatter og producer på The Office, sammen med Greg Daniels, der har udviklet og produceret på The Office, på et spin-off projekt, der endte med at blive til den forrygende Parks and Recreation. Bortset fra stilen og enkelte skuespillere hænger serien, der har Amy Poehler, Aziz Ansari og Nick Offerman i nogle af hovedrollerne, dog ikke direkte sammen med The Office.