The Walking Dead slår sin egen seertal-rekord

Da The Walking Dead tog hul på sæson 2 i oktober sidste år, blev første afsnit det mest sete på amerikansk kabel-tv nogensinde. Og det holdt indtil anden halvdel af sæsonen havde premiere den 12 februar, efter to-en-halv måneds pause.
For selvom den første halvdel af The Walking Dead sæson 2 har lagt ryg til masser af kritik for at have mistet intensiteten og være blevet kedelig, så kiggede over 8.1 millioner amerikanere med, da kanalen AMC viste afsnit 8. Den forrige rekord lød på 7,3 millioner seere til en tvserie.
Det er kun sportsbegivenheder, der nogensinde har trukket flere seere på amerikansk kabel-tv.
Folkene bag The Walking Dead har da også brugt sendepausen midt i sæson 2 til at forklare medierne, at der nu ville komme fart over feltet igen. For eksempel sagde Norman Reedus, der spiller Daryl Dixon i The Walking Dead, tilbage i december, at det hele ville blive vildere i anden halvdel af sæson 2.
Om serien så også er blevet vildere ved vi ikke så meget om endnu. Men det tyder på, at The Walking Dead er ved at finde lidt nerve frem igen. The AV Club, der anmelder tvserier, giver det seneste afsnit en karakter over middel og mener følgende om afsnittet, kaldet “Nebraska”:
– Nebraska løser ikke helt seriens udfordring, der er at samtalerne mellem hovedpersonerne bliver for påtagede, frem for dybe. Men det er en solid times tv og en lovende indikation for hvor serien er på vej hen, skriver avclub.com.
The Walking Dead hentede de imponerende seertal på trods af, at den amerikanske Grammy uddeling blev sendt samtidig på en rivaliserende kanal. Så det tyder altså på, at der er nogle seere derude, som er villige til at tilgive den sneglefart som The Walking Dead normalt arbejder sig fremad med.
DR sender The Walking Dead på DR HD, men har holdt pause med sendingen ligesom i USA. DR HD genoptager så vidt vides visningen af The Walking Dead søndag den 4. marts.