TV2 Zulu begynder at vise Breaking Bad

En af de seneste års allerbedste tvserier kommer nu på dansk tv. For TV2 Zulu begynder nu at vise hele sæsoner af krimidramaet Breaking Bad.
TV2 Zulu har for vane at vise hele sæsoner af tvserier om søndagen, i det stationen kalder Zulu-Boxen. Og de kommende tre weekender bliver det med kemilæreren Walter White i hovedrollen i Breaking Bad.
Breaking Bad handler om en helt almindelig mand, der efter han bliver diagnosticeret med kræft, beslutter sig for at bruge sine evner som kemi-lærer, til at tjene nogle hurtige penge ved at fremstille narko.
Læs også: Anmeldelse af Breaking Bad: Kemiundervisning på steroider.
Og som titlen antyder, så går det mere og mere skævt for Walter, der forsvinder dybere ind i en verden af kriminelle, løgne, mord og skæv eksistenser.
Der er lavet 5 sæsoner af Breaking bad, der lige nu er midt i den sidste sæson, der bliver lukket endeligt til sommer. I hovedrollen som Walter giver Bryan Cranston en stærk præstation, og det samme gør Aaron Paul, som hans småkriminelle partner Jesse.
Breaking Bad har vundet i alt 7 Emmy-priser for godt skuespil og stærkt drama, og der er næppe lavet en mere rost tvserie i de seneste par år. Så det er nok værd at tænde for TV2 Zulu når Breaking Bad for første gang løber over skærmen søndag den 10. februar.