Uklart om Moon Knight på Disney+ får sæson 2

-Vi ved ikke om der er en næste sæson, siger Moon Knights producer og instruktør.

Uklart om Moon Knight på Disney+ får sæson 2
Moon Knight på Disney+ (C) Disney/Marvel

De seks afsnit, der udgør første sæson af Disneys Moon Knight er nu ude. Men det er endnu ikke sikkert, at det kommer mere til. I hvert fald ved to af seriens bagmænd ikke, om de får lov at fortælle flere historier om den kappeklædte egyptiske hævner.

Deadline.com har spurgt seriens instruktør og producer Mohamed Diab om han skal lave mere Moon Knight.

-Vi ved ikke, om der er en næste sæson, siger Diab og forklarer;

-Marvel gør ikke tingene på den konventionelle måde, så selv hvis de kan lide figuren og vil udvide historien kan det ske i en sæson to, det kan ske i en film, eller også kan Moon Knight være en del af en anden helts rejse, siger instruktøren af finaleafsnittet.

-Jeg ved lige så lidt som seriens fans, forklarer Diab.

Måske er Oscar Isaac færdig som Moon Knight

Seriens anden producer, Grant Curtis, ved tilsyneladende lige så lidt som en potentiel sæson af Moon Knight, som Mohamed Diab.

-Jeg aner ikke hvor Moon Knight lander i MCU efter det her. Som fan vil jeg gerne vide det, fordi Oscar (Isaac, red) skabte sådan en engageret, følelsesmæssig præstation, at folk vil se mere til hele Steven-Mark-Jake-historien, siger Grant Curtis.

Første sæson af serien endte med mere at fungere som en introduktion af figuren, end som en medrivende serieoplevelse, som du kan læse i vores anmeldelse af Moon Knight.

Marvel melder normalt ud om kommende sæsoner

Da Marvel-serien Loki sluttede, blev det med det samme annonceret, at der ville komme en sæson mere af tidsrejse-dramaet. Og WandaVision blev hurtigt fulgt op med en udmelding om, at heksen Agatha ville få sin egen spin-off for at udvide historien.

Så Disney og Marvel er normalt ikke bange for at melde ud, hvis der er mere på vej af en given serie. Derfor kan det ses som et dårlig tegn for Moon Knight, at der stadig er tavshed om heltens fremtid.

Måske har Disney og Marvel andre planer for Moon Knight. Det er måske også svært at forestille sig, at en efterspurgt skuespiller som Oscar Isaac vil binde sig til mange sæsoner i egyptisk måne-kostume, så måske er det mest realistisk, at vi næste gang ser Moon Knight på det store lærred, i fase 4 af MCU.