Game of Thrones forlænget efter et afsnit

Efter den pæne premiere-succes har HBO allerede nu besluttet, at der skal laves mindst en sæson mere af Nikolaj Coster-Waldaus nye tvserie, Game of Thrones.
Så snart seertallene tikkede ind efter premieren på den nye superserie, besluttede HBO at forlænge serien med endnu en sæson – præcis som man gjorde det efter et enkelt afsnit af Boardwalk Empire i september sidste år.
Umiddelbart tænker man ‘fedt, så er den et stensikkert hit’ – men de fornuftige seertal er formentlig kun en del af forklaringen, skriver Deadline.com.
Læs tvserie.dk’s anmeldelse af Game of Thrones her.
En ikke uvæsentlig del af beslutningen skal nemlig findes i det faktum, at HBO har kastet endda rigtig mange penge efter de design af sets, kulisser og kostumer, hvorfor en sæson nummer to umiddelbart virker ganske logisk. Uanset at HBO-ledelsen selvfølgelig må formodes at være ganske tilfredse med seertallene.
Et kig på traileren til Game of Thrones, som du kan se her, afslører dog også, at det har været et enormt arbejde at skabe den overdådige middelalderlige verden og kongeriget Westeros, så det passer til George R. R. Martins syv A Song of Ice and Fire-bøger, som serien er baseret på.
Hvis du har Canal+, kan du glæde dig til at se Game of Thrones fra den 4. maj.