Hovedrollen til den Mad Men inspirerede tvserie Pan Am er fundet

Der er gået mode i at lave tv om 1960’ernes USA. Efter Mad Mens store succes, der blandt andet har ført til at serien er den mest nominerede serie til årets Emmy uddeling, har flere tvstationer også serier fra samme æra på vej.
De mest prominente tvserier i den kategori er The Playboy Club og så serien Pan Am, der handler om dengang flyrejse med jet-fly var nyt, og det at rejse med fly var noget mere luksuriøst end det i dag –  i sær med det legendariske flyselskab Pan Am.
Serien Pan Am har nu fundet den helt rigtige mand til hovedrollen som piloten Dean, der er selvsikker og karismatisk, og netop har fået tjansen som chef på Pan Ams nyeste jetfly, The Majestic. Rollen er gået til Mike Vogel, der er mest kendt fra små roller i film som Cloverfield, den romantiske komedie She’s Out Of My league, samt tvserien Grounded For Life.
Det første afsnit af Pan Am, kaldet pilotafsnittet, havde skuespilleren Jonah Lotan i rollen som Dean, men han er altså nu skiftet ud med Vogel – derfor må enten dele eller hele det første afsnit optages om.
Mike Vogel skal spille overfor Christina Ricci, der har fået en bærende rolle som stewardesse i Pan Am. Det er meningen at Pan Am skal debutere til efteråret som søndagsserie på den amerikanske tvkanal ABC.