Nu kommer Alcatraz også på dansk tv

I 1963 lukkede det legendariske Alcatraz-fængsel af økonomiske årsager. Alle fanger og fangevogtere blev forflyttet og fængslet aldrig åbnet igen. Det er i hvert fald den officielle forklaring, men skal man tro den nye serie Alcatraz, så var det slet, slet ikke det, der skete!
Alcatraz har fået en fin start på livet på amerikansk tv, hvor den fik premiere i januar i år, og nu er turen kommet til Danmark!
For Kanal 5 har nu købt serien hjem til Danmark, og vil begynde at vise den på både Kanal 5 og Kanal 5 HD. Det første afsnit af serien ruller over skærmen den 11. marts, klokken 22.30, så der kan du ved selvsyn finde ud af hvad der er galt på det nedlagte fængsel. Kanal 5 viser både afsnit 1 og 2 den første aften.
Som vi allere de har fortalt, så er fans af serien allerede begyndt at stikke af fra de guidede ture på det nedlagte San Fransisco-fængsel for at finde lokationer fra tvserien. Vi har også anmeldt det første afsnit af Alcatraz , og serien har bestemt potentiale.
Alcatraz har hentet pæne anmeldelser i USA på det seneste, efter der så småt var ved at udvikle sig snak om, at serien allerede er ved at blive aflyst. Foreløbig lever Alcatraz, og nu altså også herhjemme, så det er bare med at kigge med den 11. marts, og se om serien fra JJ Abrams, der også stod bag Lost, er noget for dig!