Så er den her: dansk premiere på Game of Thrones

I aften er der dansk premiere på Nikolaj Coster-Waldau’s amerikanske storserie, Game of Thrones. Se trailer og læs anmeldelse af den storslåede tvserie her på tvserie.dk og bliv klædt på til premieren!
Tre uger efter det første afsnit blev sendt på amerikansk tv, er der i aften dansk debut til Game of Thrones, når Canal+ Series blænder op for seriens første afsnit.
Filmatiseringen af George R. R. Martins A Song of Ice and Fire bøger har været undervejs i fire år – og der har virkelig været høje forventninger til udfaldet. Både i forhold til historien bag, castet og hele setuppet, men også fordi den er produceret af HBO, der tidligere har stået bag fantastiske serier og overdådige produktioner som Band of Brothers, Rome, Boardwalk Empire og The Pacific.
For godt tre uger siden fik Game of Thrones så endelig premiere på HBO, og den skuffede ikke de ventende fans. De amerikanske anmeldere var generelt meget begejstrede for serien, hvis visuelle udtryk blev sammenlignet med Ringenes Herre.
Nu er det så omsider de danske tvseeres tur til at stifte bekendtskab med det store drama om de syv familier, der hensynsløst kæmper om magten og æren i kongeriget Westeros. Det er vold, det er magt, frygt, intriger, sex og mord. Og det er fedt!
Læs anmeldelsen her på tvserie.dk via linket her og se traileren herunder – og så kan du godt begynde at glæde dig, for det er vildt!