Se super-instruktørs nye dramaserie på Netflix i Danmark

En helt ny politisk-dramaserie har Fightclub, Seven, og The Social Network-instruktøren David Fincher bag kameraet. Foran kameraet er legenden Kevin Spacey, Robin Wright Penn og mange flere. Og så koster serien forresten 250 millioner kroner pr sæson.
Det er med andre ord helt fair at forvente et storslået drama, når House of Cards har premiere i begyndelsen af næste år.
I House of Cards spiller Kevin Specay rollen som Frank Underwood. Han er en aldeles hensynsløs politiker, der har kæmpestore ambitioner, og han går ikke af vejen for at få blodige hænder, hvis det er påkrævet.
Han går efter pladsen i det ovale kontor i det Hvide Hus i Washington. Og han vil gøre alt hvad der skal til, for at vinde de valg, der kan skaffe ham pladsen.
House of Cards bliver udelukkende vist på streaming-tjenesten Netflix, hvor hele den første sæson af serien bliver tilgængelig på samme tid. Det sker den 1. februar 2013 – og det gælder også for danske abonnenter. For Netflix kommer som bekendt til Danmark inden udgangen af 2012, så vi kan se House of Cards samtidig med amerikanere og canadiere.

Mindst to sæsoner

Den første sæson af House of Cards varer 13 afsnit, og Netflix har foreløbig bestilt to sæsoner. Udover David Fincher, skal Joel Schumacher og James Foley instruere nogle afsnit af serien, men Fincher har stået for de to første.
Ideen til House of Cards kommer fra en engelsk miniserie fra 1990, som forfatteren Beau Willimon, der også har skrevet George Clooney-filmen Kamelæonen, har omsat til amerikanske forhold.
– House of Cards kombinerer det bedste fra film og det bedste fra tv. Beau Willimons overbevisende fortælling, David Finchers uovertrufne håndværk og Kevin Spaceys uforglemmelige skuespil skaber en gribende  historie og en helt ny tv-oplevelse som Netflix-abonnenter kan dykke ned i, siger Ted Sarandos, der er chef for indholdet hos Netflix.