To stjerner fra Lost mødes igen i Californication

De to tidligere Lost-stjerner Jorge Garcia og Maggie Grace har sagt ja-tak til at være med i det samme afsnit i den nye sæson af Californication.
I Lost spillede Jorge Garcia rollen som Hurley og Maggie Grace spillede Shannon, som var med i 35 afsnit, i begyndelsen af serien. Når de står overfor hinanden igen i Californication, skal Maggie Grace spille rollen som Faith; en from, katolsk skolepige, der er endt som rock-groupie. Jorge Garcia spiller en kontakt fra hendes tidligere liv.
Maggi Grace er med i hele 9 afsnit i sæson 6 af Californication hvor hendes rolle kommer tæt på David Duchovnys karakter. Der er endda rygter om, at hendes karakter står til at få sin egen serie, baseret i Californication-universet. Ved siden af rollen i Lost er Maggie Grace nok bedst kendt for sin medvirken i den skarpe thriller Taken, med Liam Neeson i hovedrollen. Hun har også en rolle i den kommende serie The Following, så hendes kalender er fuld.
Jorge Garcia har lavet forskellige småting siden Lost lukkede. Sidste år var han med i Matthew Perrys komedieserie Mr. Sunshine, og da den lukkede fik han en bærende rolle i den hypede, men kortlivede dramaserie Alcatraz.
Californication kører på kanalen Showtime og den sjette sæson af serien får premiere tidligt næste år.
Kilde: tvline.com