Alt du skal vide om The Last of Us serien på HBO Max

I The Last of Us er civilisationen som vi kender den brudt sammen. Vi følger hårdføre Joel, der har formået at overlevet katastrofen, da han bliver hyret til at smugle 14-årige Ellie ud af en karantænezone.

Alt du skal vide om The Last of Us serien på HBO Max
Pedro Pascal som Joel i The Last of Us på HBO Max (C) HBO

Endelig får serieudgaven af Playstationspillet The Last of Us premiere på HBO Max. Her er alt du skal vide om serien, inden du kan streame første afsnit den 16. januar, 2022.

The Last of Us er den bedste filmatisering af et spil
Hvis første afsnit - der næsten holder spillefilmslængde - er nogen indikation, bliver The Last of Us en af de største serie-oplevelser i 2023.

Hvad handler serien The Last of Us om?

I The Last of Us er civilisationen som vi kender den brudt sammen. Vi følger hårdføre Joel, der har formået at overlevet katastrofen, da han bliver hyret til at smugle 14-årige Ellie ud af en karantænezone.

Men det, der begynder som en loppetjans for Joel, udvikler sig til en brutal rejse gennem det post-appokalyptiske amerikanske vildnis, i en vild flugt for overlevelse.

Hvor kan jeg se The Last of Us serien?

The Last of Us kan ses på HBO i USA og på HBO Max herhjemme. Første afsnit lander på streamingtjenesten den 16. januar.

Hvornår har The Last of Us premiere i Danmark?

Første afsnit af the Last of Us har premiere i Danmark på HBO Max den 16. januar 2022.

Hvor mange afsnit er der af The Last of Us?

Der er ni afsnit i første sæson af the Last of Us, som får premiere i Danmark mandag den 16. januar, 2022.

Hvor mange sæsoner er der af The Last of Us?

Der er én sæson af The Last of Us, men HBO har ved flere tilfælde sagt, at serien sandsynligvis får flere sæsoner og måske kan være i helt op til otte sæsoner. Seriens showrunner, Craig Mazin, har sagt, at sæson to er sandsynlig, hvis den første sæson bliver taget godt imod af seerne.

Opdatering: HBO har nu officielt meldt ud, at der kommer endnu en sæson af The Last of Us, men premieredatoen er endnu ukendt.

Hvem spiller Joel og Ellie i The Last of Us serien?

Pedro Pascal, der spiller Mando i The Mandalorian spiller den ene hovedrolle som Joel i The Last of Us. Bella Ramsey, der spillede Lady Mormont i tre sæsoner af Game of Thrones, spiller Ellie.

Hvem er med i The Last of Us serien?

Pedro Pascal spiller Joel, Bella Ramsey spiller Ellie, Nick Offerman spiller Bill, Anna Torv spiller Tess, Murray Bartlett spiller Frank og Gabriel Luna spiller Tommy i The Last of Us.

Hvem har skrevet The Last of Us?

Neil Druckmann har skrevet og instrueret de to spil i The Last of Us serien til Playstation. Sammen med Craig Mazin har han også skrevet de ni afsnit i den første sæson af serieudgaven.

Se traileren for The Last of Us