Endnu en CSI-stjerne forlader serien

Først var det Laurence Fishburne, der meddelte sin afsked – nu følger Marg Helgenberger trop.
Efter 12 sæsoner som retsteknikeren Catherine Willows forlader Marg Helgenberger efter den næste sæson til sommer CSI-kollegerne, Syndens By Las Vegas og de mange uopklarede mordsager.
Helgenberger var tæt på at forlade CSI allerede efter den netop afsluttede sæson, men lod sig overtale til endnu en omgang mordmysterier. Derfor kommer det heller ikke som et chok, at Marg Helgenberger, 52, nu ønsker nye udfordringer efter til sommer at have haft rollen i verdens mest sete dramaserie i hele 12 år.
Helgenberger, der i foråret kom i mediernes søgelys for at have kaldt gæste (super-) stjernen Justin Bieber for en møgunge, har tidligere til Entertainment Weekly udtrykt ønske om at komme tilbage på teatrets skrå brædder, så mon ikke det bliver der, vi fremover finder skuespillerinden.
Flere udskiftninger på rollelisten
Helgenberger er dog ikke den eneste stjerne, der forlader superserien CSI.

Hollywood-stjernen Laurence Fishburne, der erstattede William Petersen og i to en halv sæson har spillet rollen som Dr. Raymond Langston, forlader CSI allerede nu. Fishburne er dog allerede blevet erstattet – og ikke erstattet med hvem som helst. Det bliver nemlig ingen ringere end Ted Danson, der skal overtage rollen som teamchef for CSI-holdet i den kommende 12. sæson af serien.
Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal afløse Helgenberger, men da hun først stopper til sommer er det nok også tvivlsomt, om der allerede er en erstatning parat i kulissen.
Den nye sæson af CSI får amerikansk premiere den 21. september.